FR | NL

Betalingsinformatie

Welke betaalmiddelen kan ik gebruiken om WWF te steunen?

WWF is op zoek naar maandelijkse giften, die de mogelijkheid geven om projecten van natuurbehoud op een duurzame en efficiënte manier te ondersteunen. Het is mogelijk om projecten van natuurbehoud te steunen met een SEPA Direct Debit domiciliëring of met automatische maandelijkse betalingen met kredietkaart. Ook het abonnement op het Panda Magazine werkt voortaan met een jaarlijkse SDD. Zo wordt je abonnement automatisch vernieuwd!

Werk je liever met eenmalige bijdragen? Elk jaar worden verschillende projecten voorgesteld die een financiële rugsteun kunnen gebruiken! Deze kan je ondersteunen met een eenmalige betaling met VISA, Mastercard of Bancontact.

Wat is SEPA Direct Debit (SDD) ?

SEPA « Single Euro Payements Area » is een Europees project dat als ambitie heeft om een uniek betaalinstrument te creëren voor alle landen van de eurozone. Burgers en bedrijven zullen voortaan binnen de gehele eurozone hun betalingen met hetzelfde systeem kunnen afhandelen. SEPA Direct Debit is een initiatief van de Europese Commissie, ondersteund door de Europese Centrale Bank, dat wordt ontwikkeld en uitgevoerd door de banksector. Meer informatie vind je op http://www.sepabelgium.be. WWF is bij wet verplicht (Belgische wet van 10/12/2009) om ten laatste tegen juni 2012 dit systeem toe te passen.

Wat is Ogone?

Ogone is een online beveiligd betalingsplatform. Het is een van de toonaangevende Europese Payment Service Providers, met duizenden klanten in 35 landen. Ze zijn volledig gespecialiseerd in betaaldiensten. Meer informatie vind je hier : www.ogone.be.

Voor meer informatie, neem een kijkje in onze FAQ (Veelgestelde vragen).

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan om het laatste nieuws over WWF-België te ontvangen

Sociale netwerken

Online heb je de mogelijkheid om rechtstreeks met ons te communiceren. Sluit je aan!